SecurityScorecard

22.02.24 15:47 | Datasikkerhet SecurityScorecard versjon 3.0

En bra CyberScore er bevis på at din organisasjon er godt beskyttet mot dataangrep.

 

Bedriftseiere som har hatt et datainnbrudd spør ofte: «Hvorfor oss? Hvorfor valgte hackeren vår virksomhet?» Folk tror kanskje at hackere velger virksomheter bevisst, men de fleste dataangrep begynte sannsynligvis med at hackeren avdekket en sårbarhet.

Hackere starter vanligvis et forsøk på datainnbrudd ved å utføre portskanning på tvers av en rekke IP-adresser, spesielt på jakt etter åpne porter som kan gi dem et sted å begynne å grave. En åpen port kan finnes hos deg, men den kan også finnes hos en leverandør eller samarbeidspartner.

En CyberScore fra SecurityScorecard kan brukes til å kartlegge organisasjonens sikkerhetstilstand. Scoren er objektiv og standardisert for å måle cybersikkerhet-robusthet i både små og store virksomheter. 

Nyhet! CyberScore 3.0

I utviklingen av den nyeste versjonen analyserte SecurityScorecard over 15 000 offentlig tilgjengelige dataangrep. De brukte datamodeller og kunstig intelligens til å identifisere hvorfor sikkerhetsbrudd hadde skjedd. En algoritme ble da utviklet for å gi varierende vekt til forskellige risikofaktorer - noe som gjør SecurityScorecard-vurderinger enda mer relevante.

En vurdering fra SecurityScorecard sikrer at enhver organisasjon, uansett størrelse, kan få verdifulle opplysninger som hjelper dem til å forbedre cyber-forsvaret.

Organisasjoner som får vurdering ‘F’ har 13,8x større sannsynlighet for å bli angripet enn virksomheter som får ‘A’ score.

Lær mer