Flerfaktor-autentisering fra WatchGuard

23.01.23 15:33 | MFA 2-faktor-autentisering for bedrifter

AuthPoint er en unik flerfaktor-autentiseringsløsning (MFA) som hjelper å redusere sansynligheten for nettverk- og databrudd. Den leveres rett fra skyen for enkelt oppsett og bruk.

Hold de kriminelle utenfor med AuthPoint

AuthPoint er en unik flerfaktor-autentiseringsløsning (MFA) som hjelper å redusere sansynligheten for nettverk- og databrudd. Den leveres rett fra skyen for enkelt oppsett og bruk.

AuthPoint er enda bedre enn 2-factor autentisering (2FA) fordi den bruker innovative måter å identifisere brukere. Den kan brukes til å beskytte tilgang til nettverket, VPN'er, og Cloud-apper. Til og med de som har lite IT-kompetanse vil finne AuthPoint-mobilappen lett å bruke!

 

 

Effektiv MFA-beskyttelse med mobilenhets DNA

AuthPoint bruker en push-melding, QR-kode eller engangspassord (OTP) som en ekstra faktor som beviser din identitet; og mobilenhetens DNA matcher den autoriserte brukerens telefon når du gir tilgang til systemer og applikasjoner. Derfor vil enhver angriper som kloner en brukers enhet i et forsøk på å få tilgang til et beskyttet system bli blokkert - enhetens DNA ville variere.

Lett-å-bruke AuthPoint Mobile App

WatchGuards AuthPoint-app lar brukere autentisere rett fra sin egen telefon! Du trenger ikke å bære nøkkelfobber eller tommelfinger; installer og aktiver i stedet AuthPoint-appen på sekunder, og bruk den deretter til å autentisere fra en smarttelefon. Det muliggjør rask push-basert autentisering så vel som offline-autentisering ved hjelp av QR-koder med telefonens kamera.

Sterk økosystem

WatchGuards økosystem inkluderer flere tredjepartsintegrasjoner med AuthPoint - slik at selskaper kan kreve at brukerne autentiserer seg før de får tilgang til sensitive Cloud-applikasjoner, VPN-er og nettverk. AuthPoint støtter SAML-standarden, slik at brukerne kan logge på én gang for å få tilgang til et komplett spekter av applikasjoner og tjenester.

Rask VPN og fjernt tilgang-oppsett

Enhver ekstern tilgang eller VPN-applikasjon bør ha MFA for å beskytte nettverket mot uautorisert tilgang. Og med dagens etterspørsel etter VPN og eksternbruker tilgang blir den enda viktigere. Hvis du har WatchGuard Fireboxenheter, er det utrolig enkelt å konfigurere et VPN med AuthPoint på få minutter. Resultatet? Brannmurer med risikobasert autentisering.

Styrt fra WatchGuard Cloud Plattform

Bedrifter med begrenset IT-personale og sikkerhetskompetanse drar nytte av MFA-beskyttelse som er lett å distribuere og administrere i WatchGuard Cloud. Det er ikke nødvendig å installere programvare, planlegge oppgraderinger eller administrere oppdateringer. Du kan konfigurere en enkelt global kontovisning eller mange uavhengige kontoer. I tillegg er Dark Web Scan-funksjonen tilgjengelig for å søke i e-postadresser og bedriftsdomener for å se om kontoer har blitt avslørt på det mørke nettet under kjente databrudd.

Hardware Token autentisering

AuthPoint sin tidsbaserte, engangs passord (OTP) maskinvaretoken er en forseglet elektronisk enhet designet for å generere sikre OTPer hvert 30. sekund som virksomheter kan bruke som et alternativ til mobiltokenet for å autentisere seg til beskyttede ressurser. Maskinvaremerkene våre er klare til bruk og kan gi en ekstra kilde beskyttelse for bedrifter når bruk av mobilenheter er begrenset.

Forfatter: C Vold