Gjør Microsoft 365-utfordringer om til muligheter: bedre sikkerhet, automatisk overvåking og og forenklet admin.

Da har du brukt halvparten av dagen bare for å navigere gjennom Microsoft-portalen til forskjellige kunder. Og så må du gå inn og manuelt sette opp sikkerhetsregler, generere data for rapporter, gjennomgå varslingslogger, osv.

Å administrere M365 kan ta mye tid og være vanskelig, noe som kan føre til økt risiko for kontobrudd.

Kanskje ikke overraskende at IT-partnere ikke alltid har tid til å logge seg inn på hver kundeportal regelmessig - noe som kan føre  til:

  • Ingen sikkerhetsstandarder på plass: Hver kundes portal er konfigurert annerledes, noe som betyr at administratoren ikke vet hvilke sikkerhetstiltak som er på plass - det øker risikoen for kontobrudd eller e-postkompromittering.
  • IT-konsulenter gjennomgår ikke sikkerhetsvarsler: Microsoft har ingen konfigurert PSA-integrasjon, og det hender at IT-partnere ikke regelmessig logger på hver kundeportal for å se om et brudd allerede har skjedd.
  • Microsoft har ingen kundevennlige rapporter: MSP'er blir tvunget til å samle informasjon manuelt eller ta skjermbilder av portalen når de har møter med kunder. Det er tidkrevende og har mindre effekt når du prøver å overbevise en klient om nødvendige endringer.

M365-admin

 

Høres det kjent ut? Du er ikke alene, og heldigvis har du nettopp funnet løsningen på M365-manien din – Augmentt. Augmentt gir deg mulighet til å forenkle sikkerhetsadministrasjonen, standardisere prosesser og - viktigst av alt - ekspandere virksomheten din. Resten av dette innlegget beskriver hvordan du oppnår dette med Augmentt.

Enklere og bedre M365-sikkerhet: 3 enkle trinn

Med Augmentt servicenivå - AUTOPILOT - får du disse 3 hovedfordelene.

  1. Forhindre brudd med "1-klikk" for å sette grunnleggende sikkerhetsregler
  2. Overvåke for brudd
  3. Automatisere kunderapportering

Trinn 1: Bruk 1-klikks grunnleggende sikkerhetsregler

Augmentt-plattformen tilbyr forhåndskonfigurerte grunnleggende sikkerhetsregler som aktiveres på tenantene dine med ett klikk. Denne forhåndskonfigureringen gir raske og effektive løsninger for å øke kundenes Microsoft 365-sikkerhet. Det sikrer at grunnleggende beskyttelse er på plass fra starten. De grunnleggende sikkerhetsreglene inkluderer:

  • aktivering av Multi-Factor Authentication (MFA)
  • begrensning av administratortilgang
  • innstilling av databeskyttelsesregler

Få rask etablering av god sikkerhet uten komplisert oppsett. Selv om disse grunnleggende sikkerhetsreglene er en bra start, kan de skreddersys for å møte spesifikke kundebehov og "compliance". Da får du både fleksibilitet og utmerket beskyttelse.

Trinn 2: Overvåk for brudd

Etter onboarding overvåker Augmentt tenantkontoer for brudd. Den identifiserer mistenkelig aktivitet raskt. Ved oppdagelse sender Augmentt varsler til PSA-systemet og/eller e-post. Dette betyr at du umiddelbart blir informert, uten å måtte foreta manuelle sjekker. Varsler inkluderer lenker for å løse problemer umiddelbart. Med sanntidsvarslinger kan du raskt beskytte kundene dine. Augmentts kontinuerlige overvåking lar deg fokusere på andre oppgaver, og sørger for kundens sikkerhet 24/7.

Trinn 3: Automatiser kunderapportering

Salgsteamet ditt kommer til å elske Augmentts evalueringsrapporter, mens IT-konsulentene sannsynligvis vil foretrekke de automatiserte, "brandable" rapportene som kan planlegges på ukentlig, månedlig eller kvartalsvis basis. Augmentts rapporter eliminerer timer med kjedelig rapportbygging, slik at IT-konsulenter kan fokusere på andre, viktige oppgaver.

Ved å automatisere rapporteringsprosessen kan teamet ditt operere mer effektivt, mens kundene drar nytte av tydelige og profesjonelle oversikter som fremhever den løpende verdien av tjenestene dine. Rapportering er nøkkelen til å opprettholde kundenes tillit, og vise frem din proaktive innsats for å sikre IT-miljøene deres. I tillegg, med fullt tilpassbare branding-alternativer, kan du levere flotte, skreddersydde rapporter som forsterker bedriftens profesjonelle image, og viser din forpliktelse til å holde kundene beskyttet.

Hvordan Augmentt forvandler MSP-virksomheten din

Det kan være en kompleks og frustrerende oppgave å administrere M365-sikkerhet på tvers av flere kunder. Men med Augmentt kan du gjøre om disse utfordringene til muligheter.

Ved å strømlinjeforme sikkerhetskonfigurasjoner, generere sanntidsrapporter og kontinuerlig overvåke for trusler, gir Augmentt deg muligheten til å vinne ny business, forbedre kundenes IT-sikkerhet, og bygge langvarige relasjoner.

Ikke bare administrer kundenes M365-miljøer – transformer dem med Augmentt.