Backup av data i skyen med 100% fornybar energi!

20.03.23 16:01 | Backup Karbonfri skytjenester

Det er på tide å begrense miljøpåvirkningen av skytjenester. Keepit leder industrien med 100% fornybar energi!

Er ikke det bra når du endelig finner en løsning som fungerer ypperlig, er kostnadseffektiv, og samtidig er miljøvennlig? Keepit, ViroSafe sin løsning for backup av data i skyen, er nå en av få i bransjen som bruker 100% fornybar energi for alle datasentrene i Amerika og Europa.

 

Norske virksomheter blir mer og mer opptatt av å skape miljøvennlige løsninger. Og, det er flere grunner til det:

det kreves av reglverk

det ønskes av kunder

det kan være en viktig faktor for investorer og banker

det gjør et firma mer attraktivt for unge arbeidssøkere

 

Jakob Østergaard, Keepit CTO, sier, «Å drive datasentrene våre med ren energi har alltid vært en prioritet for Keepit, så vi er stolte over å være et skritt nærmere å kunne kalles for et økologisk ansvarlig selskap.»

 

Keepit, som leverer kostnadseffektiv og pålitelig skybasert sikkerhetskopiering- og gjenopprettelse, har blitt enda mer attraktiv for kunder fordi de nå opererer karbonfritt.

 

Keepit anerkjenner viktigheten av å begrense miljøpåvirkningen av skytjenester, og at reduksjon av karbonavtrykket er et viktig skritt for å løse problemet. I tillegg til å tilby den beste sky-backupløsningen, ønsker Keepit å sette et eksempel for industrien for å vise at det faktisk er mulig - inkludert økonomisk - å gå over til fullstendig fornybar energi for å drive datasentrene.

 

Jeg vil vite mer

Written By: C Vold