Endepunktsikkerhet

23.01.23 15:53 | Endepunktsikkerhet Endepunktsikkerhet

Kjør, eller åpne, hva du vil - uten bekymringer!

Endepunktsikkerhet betyr ALPHA-OMEGA for sikkerhet i dagens IT-miljøer. Det er der slaget står.

ViroSafe har over 20 års erfaring med AD360 - prisbelønte endepunktsikkerhets-løsningen fra Panda/WatchGuard:

  • Adaptive Defense 360
  • ...Zero Trust
  • ...Endpoint Protection Detection and Response
  • ...Threat Hunting Team
  • ...100% klassifisering

ENDEPUNKTSIKKERHET

Med vår avanserte endepunktsikkerhet, beskytter vi enheter med Zero-Trust på prosessnivå og med en 100% klassifisering av alt som kjører og forsøker å kjøre på enhetene.

Denne fremgangsmåten har vi benyttet i snart 8 år – og det har resultert i at vi ikke har hatt noen infiserte enheter hos kunder av våre partnere. Dette grunnet at sikkerhetsmotoren er satt til å håndtere alt av data, og det de ikke kan garantere som legitimt eller skadelig, havner hos vårt Threat Hunting Team for å gi en 100% dom om dataene er legitime eller skadelige – da har vi eliminert gråsonen. Også alt vi har godkjent som legitimt vil til enhver tid bli overvåket, slik at nye endringer ikke kan påvirke systemene negativt – vi eliminerer også at sårbarheter i legitime applikasjoner får kjøre.

I tillegg kan man, i denne løsningen, få:

Tross det høye sikkerhetsnivået med unik fremgangsmåte for å eliminere trusler, er denne løsningen veldig «plug ‘n play» og lett å administrere. Og sammenligner man hva man får av sikkerhet, er dette en unik løsning som, i tillegg, er kostnadseffektiv og lett administrert – enten det er for en liten bedrift med noen få ansatte, eller en stor organisasjon med flere tusen ansatte.

Vi tenker «Know before allow», derfor kan du kjøre hva du vil – du blir ikke infisert.

Forfatter: C Vold