Cyber Security Score - fremtidens kredittsjekk

23.01.23 15:53 | Risikovurdering Cyber Security Score

Risikovurdering av IT-system, nettverk og leverandørkjede - fremtidens kredittsjekk.

Hvordan velger hackere et mål?

Bedriftseiere som har hatt et datainnbrudd spør ofte: «Hvorfor oss? Hvorfor valgte hackeren vår virksomhet?» Folk tror kanskje at hackere velger virksomheter bevisst, men de fleste dataangrep begynte sannsynligvis med at hackeren avdekket en sårbarhet.

Hackere starter vanligvis et forsøk på datainnbrudd ved å utføre portskanning på tvers av en rekke IP-adresser, spesielt på jakt etter åpne porter som kan gi dem et sted å begynne å grave. En åpen port kan finnes hos deg, men den kan også finnes hos en leverandør eller samarbeidspartner.

F-vurderte enheter er nesten 8 ganger mer utsatt for datainnbrudd enn A-vurderte enheter. Er du i faresonen?

Se hva en hacker ser

Med Cyber Security Score fra ViroSafe får du full oversikt, i sanntid, over datasikkerhetsbildet (underleverandører, partnere, rådgivere), samt råd om hvordan du kan forbedre din «SCORE».

ssc-risikovurdering-leverandorkjede-1

THIRD PARTY RISK MANAGEMENT (TPRM)

  • Hva er risikonivået hos tredjeparter i ditt bedriftsnettverk?
  • Hvem har tilgang til dine data og systemer?
  • Kan du bli utsatt av sårbarhet hos tredjepart?

Med økende press fra myndigheter og forsikringsselskaper blir det viktigere enn noen gang å ha oversikt over datasikkerheten hos samarbeidspartnere. Antall «due diligence-prosesser» øker. Hvordan oppnår du noe som er praktisk, validert, kontinuerlig og skalerbart når du skal vurdere samarbeidspartnere, leverandører og tredjeparter?

ss-laptop

Intuitivt verktøy som vurderer datasikkerhetsstatus

I dag kan vi gå inn på en APP og få full oversikt over strømforbruk. Hadde ikke det vært fint å kunne gjøre det samme med datasikkerhet?

"Ja, det hadde vært kjekt", svarer du sikkert.

Det kan du gjøre med Cyber Security Score fra ViroSafe. Den gir full oversikt over datasikkerheten i din organisasjon, samt status hos tredjeparter og potensielle samarbeidspartnere.

Det geniale er at oversikten oppdateres kontinuerlig - så rapportene du får blir aldri utdaterte!

 

Forfatter: C Vold