ViroSafe blogg

Augmentt 100-Point Audit

Skrevet av C Vold | 07.10.24 08:43

Imponer kundene dine og forbedre sikkerheten med Augmentts 100-punkts sikkerhetsrevisjon!

Kundene dine er kanskje ikke bilmekanikere, men de forstår viktigheten av regelmessige kontroll for bilene deres. Det samme gjelder deres IT-miljøer. Med Augmentt sitt 100-Point Audit kan du levere en omfattende rapport om kundens Microsoft 365-oppsett.

Denne revisjonen dekker kritiske områder som identitet, e-post og databeskyttelse. Den identifiserer raskt sikkerhetshull og gir praktiske anbefalinger. I tillegg tilordner den kundekonfigurasjoner til CISA SCuBA-samsvarsstandarder for økt tillit.

100-Point Audit: hva dekker den?

Revisjonen gir en grundig gjennomgang av sentrale Microsoft sikkerhets-innstillinger, med fokus på tre kritiske områder:

  1. Konto- og identitetssikkerhet
    Det er avgjørende å sikre at tilgang til ressurser er betinget. Revisjonen sjekker brukertillatelser, multifaktorautentisering (MFA) og rollebaserte tilgangskontroller, og bidrar til å forhindre uautorisert tilgang.
  2. E-postsikkerhet
    E-post er et hovedmål for nettangrep, inkludert phishing og skadelig programvare. Kontrollen gjennomgår anti-phishing-protokoller, e-postkryptering, og malware-filtrering for å sikre sikker kommunikasjon.
  3. Data- og filsikkerhet
    Beskyttelse av sensitive data er viktig. Kontrollen undersøker filtillatelser, kryptering og forebygging av datatap for å sikre at data lagres og overføres på en sikker måte.

Ved å fokusere på disse nøkkelområdene kan MSP'er håndtere de viktigste sikkerhetsrisikoene i kundenes Microsoft-miljøer.

CISA SCuBA Compliance:
Kartlegging av sikkerhet opp mot retningslinjer

100-Point Audit inkluderer nå samsvarskartlegging av CISA ScuBA (Security Configuration Baseline Assessment). Denne funksjonen lar MSP'er revidere konfigurasjoner mot NIST CSF 2.0, CIS v8.0 og CISA SCUBA-standarder. Det hjelper MSP'er med å utføre samsvarsvurderinger som oppfyller de nyeste forskriftene. Revisjonen gir også sanntidsoppdateringer på Microsoft Secure Score, noe som muliggjør kontinuerlig overvåking og forbedring av sikkerhetsstillingen.

Forenklet sikkerhet med 1-klikk Security Baselines

Etter revisjonen kan MSP'er bruke 1-klikk Security Baselines for raskt å bruke anbefalte sikkerhetsinnstillinger. Når den er godkjent av kunden, blir oppdateringene tatt i bruk, og Microsoft Secure Score justeres for å gjenspeile forbedringene. Dette sparer tid og sikrer at alle skritt blir tatt for å øke sikkerheten og opprettholde samsvar, og gir kontinuerlig beskyttelse med minimal innsats.

Forbedre sikkerheten med betinget tilgang og policy-administrasjon

En av de mest effektive sikkerhetsforbedringene du kan gjøre er gjennom retningslinjer for betinget tilgang. Lag retningslinjer for å håndheve MFA, begrense tilgang basert på plassering eller enhet, og sikre at bare kompatible enheter kobles til kundemiljøer. Å administrere disse retningslinjene kan være komplisert, men verktøy som Augmentt sitt Policy Manager gjør det enkelt. Ved å effektivisere opprettelse og administrasjon av retningslinjer kan MSP'er raskt implementere sterke sikkerhetstiltak, redusere risikoer og forbedre kundesikkerheten.

For MSP'er som utfører M365-sikkerhetsrevisjoner (eller planlegger å gjøre det), er Augmentt sitt 100-Point Audit et nyttig verktøy. Det dekker viktige områder som kontosikkerhet, e-postbeskyttelse og datasikkerhet, samtidig som den inneholder de nyeste CISA SCuBA-overholdelsesstandardene. Med 1-klikks Security Baselines og policy-administrasjon for betinget tilgang kan MSPer enkelt bruke beste praksis, oppdatere konfigurasjoner og forbedre Secure Scores – noe som øker den generelle sikkerheten med minimal innsats.